Roffa Mon Amour - event - Hofbogen
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/07/2016 - 31/07/2016
Hele dag

Locatie
Station Hofplein

Categorieën


 


 

Roffa Mon Amour is een openlucht filmfestival op een unieke locatie, namelijk bovenop het dak van Station Hofplein! Kom kijken naar films van opkomende regisseurs van over de hele wereld.

 

Films
De films zijn divers in genre, land van herkomst en thema. Wat de films met elkaar gemeen hebben is dat ze van hoge kwaliteit zijn en we dus waarschijnlijk nog veel van de makers kunnen verwachten. Het geluid van de film wordt afgespeeld via koptelefoons.

Randprogramma
Elke dag is er een randprogramma toegespitst op de film, zoals een danssalon, live muziek of performances. In het weekend zijn er twee markten: op zaterdag een vintage- en interieurmarkt en op zondag een modemarkt met Rotterdamse ontwerpers.

Horeca
Roffa Mon Amour is ook een rooftop bar met geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Voor de catering wordt samengewerkt met koks, foodies en cateraars uit de stad.

Praktisch
Station Hofplein is gratis toegankelijk. Bezoekers kopen een kaartje voor de film. De film start om 22.00 uur als de zon onder is. Het terrein opent doordeweeks om 18.00 uur en in het weekend om 14.00 u.

Kijk voor meer informatie op www.roffamonamour.com.