Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/05/2017 - 28/05/2017
Hele dag

Locatie
Dak van station Hofplein

Categorieën Geen Categorieën


RYPP WIJNFESTIVAL: PROOST, PROEF, DANS & BELEEF!

Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei strijkt RYPP Wijnfestival neer op het dak van Station Hofplein. Het monumentale Station Hofplein is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts.

TIJDEN
Vrijdag 26 mei: 16:00 – 23:00
Zaterdag 27 mei: 13:00 – 23:00
Zondag 28 mei: 13:00 – 22:00

PROOST
Kwaliteit staat centraal op RYPP: Europese klassiekers, Nieuwe Wereldwijnen, Port, Sherry en zelfs aan speciaalbiertjes is gedacht. Ga op ontdekkingstocht over het terrein en proef de mooiste wijnen van bijzondere wijnhuizen en (Rotterdamse) wijnhandelaren.

PROEF
Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die matchen met jouw favoriete wijn.

DANS
Zoek een plekje in de zon of gooi je voetjes van de vloer. Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien. (Programma volgt!)

BELEEF
Op RYPP word je steeds verrast door spontane performances en theateracts, zoals poëzie in de dakgaard, een surprise proeverij aan tafel of live kunst op het perron. Alles staat in het teken van een optimale wijnbeleving.

TICKETS (incl. eigen glas)
Kaarten zijn online verkrijgbaar.

Early bird: €7,50 (op=op)
Regulier: €9,00
Deur: €12,00 (beperkt beschikbaar)

De prijzen zijn exclusief servicekosten en inclusief wijnglas met RYPP logo. Dit glas mag je achteraf meenemen en zo heb je thuis nog een leuk aandenken aan ons festival.