11 mei 2017

9 juni: Kijk eens! Villa Joep

Op vrijdag 9 juni vindt op het dak van Station Hofplein het evenement Kijk eens! plaats. Een fantastisch moment om samen met je vrienden, familie en/of collega’s de week af te sluiten en het weekend in te luiden! Op het prachtige monumentale Station Hofplein staan heerlijke hapjes, verfissende drankjes en de tofste muziek voor jullie klaar. Is dat alles? Nee! Naast dat je volop aan het genieten bent van al deze lekkernijen, de gezelligheid en het prachtige uitzicht, steun je ook nog eens het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker!

Steun ik het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker? Ja, want Kijk eens! is niet zomaar een event. Bij Kijk eens! hebben we namelijk tussen het feest vieren door ook oog voor de zieken in onze samenleving. De volledige opbrengst van het evenement is daarom voor stichting Villa Joep. Een stichting die zich inzet om onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker mogelijk te maken. Een super mooi initiatief, dat steun jij toch ook?!

 

DETAILS:
Openingstijd: 16:00 uur to 22:00 uur
Locatie: Dak van Station Hofplein
Programma: Houdt voor het volledige programma ons Facebook event in de gaten!
Muziek: Tijdens het evenement vullen wij het podium met DJ’s en Live bands. Benieuwd naar wie er gaat optreden? Houdt ook dan ons Facebook event in de gaten.
Catering: Tijdens ons evenement schenken wij verschillende frisdranken en lichte alcoholische dranken. Ook is er de mogelijkheid om verschillende etenswaren te nuttigen.
Kaarten: Bestel je kaarten via internet of koop ze aan de deur.

 

Dit evenement wordt georganiseerd door 4 studenten van de Hogeschool Rotterdam in opdracht van de Stichting Villa Joep. Deze stichting zet zich in om onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker mogelijk te maken. www.villajoep.nl
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Villa Joep, Hofbogen BV, Hogeschool Rotterdam, Boels verhuur, Bax-shop.nl, Multi-post Nederland B.V.