With Jeej

Terwijl Jeej op jonge leeftijd zijn creativiteit ontwikkelt in de graffiti scene, staat hij gelijktijdig bekend als een lief kind. De rebelse aard van graffiti-cultuur staat haaks op zijn karakter, interesses en voorkomen. Wat resulteert in een hoog contrasterende jeugd, waarin een connectie met deze scene voor velen in zijn cirkel lange tijd onbekend blijft.

In 2020 begon hij met het creëren van eigen werk onder de naam Jeej. Het gebrek aan authentieke graffiti-kunstwerken in de kunstwereld was zijn drijfveer om te beginnen met creëren. Zijn visie is om echte graffiti te verbinden met het hedendaagse kunst segment.

Het hoge contrast uit zijn jeugd vormt vandaag de dag het fundament voor zijn creaties. De combinatie van rauwe en speelse elementen biedt uitnodiging tot een nieuwe kijk op twee belevingen die op het eerste gezicht met elkaar in tegenspraak zijn. Het speelse aspect wordt gesymboliseerd door gezichtsloze, iconische personages. Tegelijkertijd refereert hij hiermee aan het onderliggende principe van graffiti: Iedereen kent je naam, maar niemand heeft er een gezicht bij.

With Jeej
Vijverhofstraat 122
3032SP

Rotterdam

T. +31 (0)6 53 66 98 03
Openingstijden
Geopend op afspraak