11 juli 2016

Nieuw FG Restaurant** opent deuren in de Hofbogen!

FG_Puzzel_7

Excelleren
Het FG Restaurant, bekroond met 2 Michelinsterren, is verhuisd van het Lloydkwartier naar de Hofbogen. Door FG Restaurant naast FG Food Labs te plaatsen, is het niet langer nodig heen en weer te pendelen tussen de 2 locaties. Op deze manier kan patron cuisinier François Geurds zich beter focussen. En een betere focus leidt tot betere prestaties – in de verfijning wil hij tenslotte excelleren. Fanatiek Genieten wordt Fanatieker Genieten bij FG Restaurant.

Ultraluxe bar
In de ultraluxe bar kun je genieten van een heerlijke Kobe beef ofwel Wagyu A5 uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur. Aan deze bar drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigengestookte gin of whisky van The Glenlivet…

De extra’s
Aan extra luxe zal het de gasten niet ontbreken. Geen stress om het zoeken naar een parkeerplek of arriveren in een nat pak. Bij FG Restaurant ll kun je namelijk gebruik maken van valet parking. Wil je een intiem etentje, zakenlunch, verjaardagsdiner of speciale gebeurtenis plannen? FG Restaurant ll beschikt over een private dining area. Tot slot vind je bij FG Restaurant een ModBar, het eerste restaurant in Nederland, de meest geavanceerde espressomachine ter wereld!