26 januari 2017

Stem op het beste idee voor het dak

Studenten Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven hebben de afgelopen maanden hun ideeën en toekomstvisie voor het dak van de Hofbogen uitgewerkt. Een aantal van deze ideeën zijn t/m 17 februari elke werkdag te bewonderen tussen 15:00 en 18:00 uur in een expositie in de Nieuwe Banier (Banierstraat 1, Rotterdam). Breng je stem uit voor het beste idee.

Vakjury
Tijdens de goed bezochte opening van de expositie reikte een vakjury, bestaande uit Addy van der Knaap (directeur Hofbogen bv), Paul Elleswijk (programmamanager bij Havensteder), Nils Berndsen (gemeenteraadslid, oud-deelgemeentevoorzitter) en Eric Gude (Property Conversion, o.a. Van Nelle fabrieken) twee prijzen uit. “De beide ideeën van deze winnaars hebben veel overeenkomsten en bieden een mooie interactie met de directe omgeving. De ideeën zijn goed uitgewerkt en eigentijds,“ aldus de jury.

Breng je stem uit
Ook buurtbewoners, professionals en geïnteresseerden kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete idee. Architect Lucas van Zuijlen is aanwezig om een toelichting te geven op de ideeën. De Gemeente Rotterdam kan de ideeën meenemen als input voor de toekomstplannen voor het dak van de Hofbogen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.denieuwebanier.nl.

Nieuwsbrief
Wil je de ontwikkelingen van de Hofbogen per mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.