9 januari 2017

Slapen onder de Hofbogen? Dat kan bij de Hofboog!

Vind jij de Hofbogen zó leuk dat je er wel zou willen slapen? Dat kan! In maart 2017 opent B&B de Hofboog haar deuren. Slapen onder de oude spoorlijn in een urban omgeving; Rotterdamser krijg je het niet.

Gastheer Arjan Erkel woont vlakbij de Hofbogen en zag een jaar geleden dat de boog in dit opkomende gebied leeg stond. ‘’Mijn fantasie sloeg gelijk op hol. Ik liep al langer met het idee om een B&B te beginnen en zag op deze plek alle puzzelstukjes samenkomen. Wie wil er nou niet slapen onder een oude spoorlijn? De urban uitstraling in combinatie met de geschiedenis die deze plek uitademt, zorgen voor dé ultieme slaapplek in een oase van rust.’’

Kunst
Vanuit de Hofboog wandel je langs de lijn en ontdek je tal van hippe plekken van de Hofbogen. Alle gasten ontvangen een doek, verf en kwasten en mogen hun ervaringen over het verblijf in al hun creativiteit kwijt. ‘’Twee keer per jaar zullen we de achtergebleven doeken exposeren voor de buurt. De opbrengst geven we terug aan de stad door een mooi Rotterdams project te ondersteunen.’’

Bogen
De ronde vorm van de Hofbogen komt terug in het interieur van de B&B. Een boog in de met licht omgeven entresol, bogen in de bank, bogen in de tafel. Een mooie houten vloer is de warme tegenhanger van het industriële beton. De patrijspoort bovenin de boog knipoogt naar de geschiedenis van de haven van Rotterdam.

Wil jij slapen in de meest urban hotspot van Rotterdam? Wees er snel bij, de reserveringen stromen al binnen! Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.hofboog.nl.